RECURSOS FAMÍLIES

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES
Tots som conscients que cada cop més el progrés tecnològic fa que els nostres coneixements quedin endarrerits amb molta rapidesa. El que ahir era de total actualitat demà serà ja quelcom passat de moda. I això demana, sens cap mena de dubte, una certa actualització dels nostres coneixements.
Aquí trobareu diferents enllaços que us poden resultar d'utilitat, tant a nivell de coneixement com ús de les Noves Tecnologies, proposant sempre mesures sobre un ús segur i saludable de la Tecnologia.
Estan organitzats de la següent manera:
 • eines per un ús saludable de les Noves Tecnologies
 • seguretat a la Xarxa
 • lliçó magistral del jutge Calatayud (audiovisual)
 • Noves Tecnologies i Educació (presentació)
 • la Preadolescència (presentació)
 • enllaços d'interés

  Eines per un ús saludable

  Seguretat a la xarxa

  Emilio Calatayud
Emilio Calatayud Pérez és un trempat Jutge de Menors de Granada. Amb un verb demolidor, aquest pare de família dóna una lliçó magistral sobre el que implica tenir fills i alumnes, tant pels pares com pels mestres. Emilio Calatayud Pérez (Ciudad Real, 22 de desembre de 1955) és un magistrat espanyol, jutge de menors de Granada conegut per les seves sentències exemplars. Les seves sentències educatives han baixat la delinqüència a Granada i han augmentat el nombre de menors que no reincideixen en el delicte. En gairebé 20 anys ha jutjat a més de 10.000 joves als que, sempre que pot, dóna aquesta segona oportunitat que tots alguna vegada hem necessitat.

  Noves Tecnologies i Educació
La influència de les Noves Tecnologies sobre els nostres infants i joves abarca molts vessants de la seva vida, des de la manera de relacionar-se fins a la manera d'aprendre i entendre el món en què viuen. Una bona manera de començar a entendre aquestes dinàmiques és, precisament, apropar-nos al seu univers.

  La Preadolescència
El Cicle Superior marca un punt d'inici pels nens i nenes. Van deixant de ser nens per començar a albirar l'adolescència. Entre aquests dos moments elles i ells passaran per la preadolescència... i els adults la passarem al seu costat.

  Enllaços d'interés
Aquí trobareu un recull d'enllaços que us poden resultar d'ajuda.